Columns

Martin Visser

"Dank Martin voor de interessante presentatie! Je hebt de gave lastige macro-economische onderwerpen uit te diepen en uit te leggen in Jip en Janneke taal, een heel mooi talent als je het mij vraagt!"

Dagmar van der Lee, Business Connected

 

"Complexe problemen met een grote impact vragen om een deskundige en heldere blik. Martin Visser heeft de afgelopen jaren bewezen een autoriteit te zijn op dit gebied en ingewikkelde kwesties in duidelijke taal te kunnen becommentariëren."

 

Hoofdredacteur EenVandaag, feb 2014

 

 

"Van Visser, die onder meer een spraakmakend boek schreef over de eurocrisis, is bekend dat hij deskundig is en ongezouten analyses maakt over het reilen en zeilen van de economie, de centrale banken en Europa."

 

Telegraaf, 31 juli 2013

Columns


Welke crisis? 8 mei 2014 (over einde van de crisis) Blende Telegraaf

"Als je met de snelheid van een slak de goede kant op gaat, duurt het alsnog een eeuwigheid voor je op je bestemming aankomt."


Poppenkast 1 mei 2014 (over Europese verkiezingen) Blendle Telegraaf

"Zoals veel van Ruttes optredens in Brussel is ook deze actie weer ondoorgrondelijk. Als VVD’er steunt hij Verhofstadt, als premier niet."


Ach, Juncker 24 april 2014 (over Europese verkiezingen) Blendle Telegraaf

"Moet deze man nieuw elan brengen in een verdeeld Europa? Deze Henny Huisman van Europa, over zijn hoogtepunt heen, een echo uit het verleden?"